Audi MMI   MMI-componenten   Autotelefoon  Ingebruikname
Geldt voor wagens: met autotelefoon
Voorwaarde: de beschikbare mobiele telefoons worden op het MMI-scherm weergegeven Link.
Draai-/drukknop op een mobiele telefoon draaien en indrukken.
Om de mobiele telefoon met handsfree-profiel in te leren, de draai-/drukknop op Handsfree draaien en indrukken. Op het MMI-scherm wordt een 4-cijferige pincode weergegeven.
Ja kiezen om de weergegeven 4-cijferige pincode in te geven Afb.2. Deze pincode bij stilstaande wagen in de mobiele telefoon ingeven. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden, of
Nee kiezen om een willekeurige 16-cijferige pincode in te geven Afb.2. In het letter-/cijferscherm Link een willekeurige pincode ingeven. Deze pincode vervolgens bij stilstaande wagen ook in de mobiele telefoon ingeven. De ingavetijd is beperkt tot ongeveer 30 seconden.
Nadat u hierom wordt gevraagd, het inleren ook op de mobiele telefoon bevestigen. Bij succesvol inleren wordt het mobiele-telefoonsymbool -1- Afb.3 in de statusregel van het MMI-scherm weergegeven.
De buitenantenne van de wagen wordt niet gebruikt. U kunt de bedieningshoorn* ook niet gebruiken.
Aanwijzing
  • Ondersteunt uw mobiele telefoon ook het sim access-profiel? Na het inleren van de mobiele telefoon met het handsfree-profiel stelt de autotelefoon voor, het sim access-profiel te gebruiken Link.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon met handsfree-profiel wordt niet door Audi aanbevolen.